Menneskene

Menneskene i VAXA Property Partners er vår viktigste ressurs.

Kompetanse, kommersiell legning og ydmykhet er egenskaper vi verdsetter høyt.

Vårt team består av kompetente medarbeidere med solid teoretisk bakgrunn og bred erfaring fra næringslivet. Våre medarbeidere har bakgrunn fra blant annet forsikring, bygg og anlegg, obligasjons- og fondsforvaltning, vaktmestertjeneste, prosjektfinansiering og konsulentvirksomhet. Med en omfattende erfarings- og kompetansebase angriper vi problemstillinger fra flere perspektiver og skreddersyr optimale løsninger for våre kunder.

VAXA Property Partners er bygget på troen om at lagarbeid, læringsvilje og integritet skaper et miljø der våre ansatte kan vokse og utvikle seg.

Våre kunder forlanger kun det beste fra oss. Individets vilje til å utvikle seg selv og vise dedikasjon er derfor fundamentalt i vår organisasjon.

People image

Christian Frost Røine
Daglig leder - Corporate Finance
Epost: christian.frost@vaxaproperty.no
Telefon: +47 977 77 961

Bakgrunn

Christian Frost Røine er daglig leder og gründer i VAXA Property Partners. Hans faglige spesialområde er finansiell analyse og modellering. Christian er ansvarlig for selskapsutvikling, modellering, controller-funksjoner og teknisk forvaltning av bygg.

Christian Frost Røine har jobbet innen bygg og anlegg som teamleder for installasjon innen VVS-faget hos Norsk Teknisk Installasjon. Han har jobbet som Account Manager i Lyberg & Partnere. I tillegg er han gründer og daglig leder for FELL Marine. Christian Frost Røine er utdannet fra Handelshøyskolen BI innen Finans med spesialisering innen Eiendomsfinans. Han var leder for Finansgruppens forvaltningsfond på Handelshøyskolen BI ved siden av finansstudiene.

People image

Jørn Damkjær
Corporate Finance
Epost: jorn.damkjar@vaxaproperty.no
Telefon: +47 456 00 056

Bakgrunn

Jørn Damkjær er leder for Corporate Finance i VAXA Property Partners. Hans faglige spesialområde er juridiske aspekter ved næringseiendom, selskapsrett og transaksjonsrådgivning. Jørn er ansvarlig for utførelse av alle corporate finance prosjekter og juridiske problemstillinger.

Jørn Damkjær er eier av Grapestone Fine Wines, vinimportør til Vinmonopolet og flere store norske restauranter. Han har tidligere jobbet innen obligasjonsmegling, vaktmestertjenester og transport. Han er utdannet fra Handelshøyskolen BI innen finans med spesialisering innen eiendomsfinans og tilleggskurs innen revisjon. Han var nestleder for Finansgruppens forvaltningsfond på Handelshøyskolen BI ved siden av finansstudiene.

People image

André da Luz Goncalves
Forvalter
Epost: andre.goncalves@vaxaproperty.no
Telefon: +47 938 56 590

Bakgrunn

André Goncalves er leder for Forvaltning i VAXA Property Partners. Han har som hovedområde forvaltning av eiendom.

André Goncalves har tidligere erfaring innen salg og fra finansbransjen med prosjektfinansiering og syndikering av prosjekter innen eiendom, shipping og offshore. Han har utdannelse fra Handelshøyskolen BI innen Finans, og Økonomi og administrasjon.

People image

Aleksander Frost Røine
Forvalter
Epost: aleksander.frost@vaxaproperty.no
Telefon: +47 415 69 469

Bakgrunn

Aleksander Frost Røine er forvalter i VAXA Property Partners.

Aleksander Frost Røine har tidligere erfaring fra bygg og anleggsbransjen som teamleder for tekniske VVS installasjoner. Han har tidligere jobbet med salg innenfor finansbransjen og har utdannelse innen Finans fra Handelshøyskolen BI.

People image

Lars Gullek Nilsen
Intern
Epost:
Telefon: +47 970 50 720

Bakgrunn

Lars Gullek Nilsen har startet sine studier innen business finance i Denver, Colorado. Han er nå i VAXA Property Partners som intern før han fortsetter sine studier på Handelshøyskolen BI.